Okluk Koyu'ndaki yazlık Saray inşaatı hızlandı

Okluk Koyu'ndaki yazlık Saray inşaatı hızlandı

Ekonomi düzelsin diye paket üstüne paket açıklanır, torba üstüne torba çıkarılırken, bütçeden milyonlar akıtılan yazlık saray inşaatı ertelense kötü mü olurdu?

Okluk Koyu'ndaki yazlık Saray inşaatı hızlandı
16px
24px
13.05.2018 21:19
ABONE OLgoogle

Çiğdem Toker'in yazısından alıntı

Yazlık Saray inşaatı sürüyor

Marmaris’ten yazılmış bir okur postasını paylaşacağım.

Yaşadığı ve aktardığı durum on gün öncesinden. Marmaris Karacasöğüt’e gitmek üzere yol ayrımından içeriye girince yol genişletme çalışması olduğunu görürler.  

Şimdi biter şimdi biter diye diye ilerledikçe, kamyon sayısının arttığını, yol çalışmasının yoğunlaştığını görür.

Rastladıkları köylülere yol sorarken bir köylü “yollardan özellikle birine kesinlikle girmemesi gerektiği” uyarısını yapar.

O yolda daha çok kamyon çalıştığını bu çalışmanın da Okluk Koyu’nda Cumhurbaşkanlığı Yazlık Sarayı için yapıldığını eklerler.

Adı bende saklı okurum, kamyon trafiğinin kapattığı yoldan geri dönmek zorunda kalır.

O şaşırmamış ama biz soralım.

Ekonomi düzelsin diye paket üstüne paket açıklanır, torba üstüne torba çıkarılırken, bütçeden milyonlar akıtılan yazlık saray inşaatı ertelense kötü mü olurdu?  Rönesans Holding'e Okluk inşaatı ihalesiz mi verildi? Okluk'taki yazlık sarayın ihalesi ne oldu? Okluk Koyu'nda yazlık saray inşa ediliyor... 3 milyon liralık klima sözleşmesi imzalandı

Cumhuriyet
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde